ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ | ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Θωμοπούλου Βασιλική - Νικολόπουλος Δημήτριος

 

Στο Κοπανάκι Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία εδρεύει το γραφείο τελετών "ΘΕΟΞΕΝΙΑ" με επικεφαλής τη Θωμοπούλου Βασιλική και το Νικολόπουλο Δημήτριο. Με σεβασμό και αξιοπρέπεια στις πιο δύσκολες στιγμές των ανθρώπων, εμείς αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε ώστε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με αξιοπρέπεια. 
Ο θάνατος ενός αγαπημένου μας προσώπου είναι σίγουρα μια από τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Εκεί λοιπόν αναλαμβάνουμε εμείς, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας, με σεβασμό και ευαισθησία, να σας βοηθήσουμε ώστε να οργανώσετε τη διαδικασία αυτή.
Με απόλυτο σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο και αμέριστη συμπαράσταση βρισκόμαστε στο πλευρό σας για να προσφέρουμε μια καθόλα ολοκληρωμένη, επαγγελματική τελετή. Είμαστε δίπλα σας οτιδήποτε και αν χρειαστείτε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την τελετή. 

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στο σπίτι ή το νοσοκομείο. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της κάθε οικογένειας.
 

 

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το γραφείο μας είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Λειτουργεί και υποκατάστημα στην Κυπαρισσία, στην οδό Μελίου 23 και Φραντζή. Τηλέφωνο: 27650 22216