ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ | ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Θωμοπούλου Βασιλική - Νικολόπουλος Δημήτριος

 

Αναλαμβάνουμε την τέλεση κηδειών, οργάνωση κηδειών, μνημόσυνα, στεφάνια, ανθοστολισμούς εκκλησιών, αποτεφρώσεις νεκρών, καύσεις, εκταφές, επαναπατρισμούς και μεταφορές σορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα μεταφορές νεκρών και οστών πανελλαδικά και από Ελλάδα προς Τσεχία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και όλη την ΕΥΡΩΠΗ. Παρέχουμε, επίσης, υπηρεσίες όπως οι επαναπατρισμοί νεκρών και η ψυγειοσυντήρηση νεκρών.
Τακτοποιούμε όλα τα γραφειοκρατικά θέματα διεκπεραιώσεις ασφαλιστικές (έγγραφα, υπηρεσίες κ.α.) ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η ταφή ή η αποτέφρωση της σορού.

Διαθέτουμε όλα τα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο. Είμαστε επαγγελματίες σε όλα τα στάδια και δρούμε πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια του αποθανόντα.
Βρείτε στο γραφείο τελετών μας μια πραγματικά ικανοποιητική ποικιλία από φέρετρα που ανταπεξέρχεται σε κάθε προσδοκία και απαίτηση.

 

 

 

 


Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το γραφείο μας είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Λειτουργεί και υποκατάστημα στην Κυπαρισσία, στην οδό Μελίου 23 και Φραντζή. Τηλέφωνο: 27650 22216